Pályázat

2021.05.28. 12:00

Fontos a higiénia és a minőség a fürdőben is

Nagycsaládosok fürdőszobáit segítenek felújítani egy pályázattal.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Közös pályázatot írt ki a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és a RAVAK Hungary Kft. A fürdőszoba-felszereléseket gyártó vállalat kádakat ajánl fel a NOE tagcsaládok számára. Azoknak a családoknak szeretnének segíteni, akik önerőből nem tudnák felújítani a fürdőszobájukat. Az egyesület fontosnak tartja, hogy a piaci szereplőkkel együttműködve minél több területen segítséget tudjon nyújtani a nagycsaládosoknak, ez a projekt is ezt tükrözi.

Érdeklődőben nincs hiány

A pályázat keretében tíz családot segítenek hozzá fürdőszobájuk felújításához egy-egy káddal, kádlábbal és lefolyószerelvényekkel.

A pályázatnak vannak alapfeltételei. Az egyik, hogy a pályázó legalább két éve legyen tagja a NOE valamelyik helyi szervezetének. A jelentkezéshez csatolni kellett egy ajánlólevelet és a fürdőszoba jelenlegi állapotáról készült fényképet is. Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke elmondta, hogy a fürdőszoba az a hely, amelynél rendkívül fontos a minőség, a higiénia és nem csak a járvány időszakában. Azoknak a családoknak szeretnének segíteni a gyártó céggel közös projektben, akik valamilyen oknál fogva nem vehetnek részt az otthonfelújítási programban és belátható időn belül, önerőből nem tudják felújítani a fürdőszobájukat.

(A borítóképen: Fürdőszobát újíthatnak a nagycsaládosok)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában