játssz te is!

2021.04.26. 18:00

Vakcinagyűjtős játékkal segíthetjük az egészségügyi dolgozókat

Egy magyar alkalmazással havonta 100 ezer forint készpénzt nyerhetünk az egészségügyi dolgozóknak – híres influencerek is beszálltak a játékba.

Kempf Zozo, Hiro és Lil G tesztelik azt a egyedülálló magyar fejlesztésű játékot, mellyel havonta 100 ezer forint készpénzt nyerhetünk az egészségügyi dolgozóknak. Egy divatcég olyan játékot fejlesztett az applikációjukhoz, melyben vakcinákat gyűjthetünk, miközben ki kell térnünk a koronavírusok elől. Aki az adott hónapban a legtöbb vakcinát összegyűjti, 100 ezer forint készpénzt nyer saját magának, és további 100 ezer forinttal segíti az egészségügyi dolgozókat.

A divatpiacot sem kímélte

A járványidőszak nem csak a turizmusra, a szépségiparra és a vendéglátásra sújtott le, de a divatpiacot sem kímélte. A magyar tulajdonú Griff divatcég ügyvezetője, Sütő Olivér elárulta, hogy az üzleteik forgalma a felére zuhant vissza tavaly március óta, a kiesést pedig az online vásárlások sem tudják pótolni.

– Gondolkodtunk, hogy mitévők legyünk, és úgy döntöttünk, hogy ha már be kellett zárnunk az üzleteket, legalább egy kis plusz élményt adjunk az embereknek, ha otthon vannak és böngészik a webshopot. Ha amúgy is játszunk mindenféle alkalmazásokkal, akkor közben miért ne segíthetnénk másokon? Főleg, ha azokról a dolgozókról van szó, akik nap mint nap értünk küzdenek a kórházakban, rendelőkben, oltópontokon, és akik a leginkább ki vannak téve a fertőzésveszélynek.

Influencerek is beszálltak a játékba

Laskai Lili rap énekes, művésznevén Lil G rögtön elfogadta a Griff felkérését.

– Szívesen játszom egy olyan appal, ami a játékélmény mellett jó célt szolgál. A „vakcinagyűjtés” nagyon is aktuális, ez a játék pedig picit old a járvány okozta hétköznapi feszültségeken. Minden tiszteletem a kórházakban, és az oltópontokon dolgozóknak. Ha csak ennyivel is tudom segíteni a munkájukat, én minden nap gyűjteni fogom a vakcinákat – árulta el az énekes. Lil G mellett az AK26-ból ismert Hiro, Kempf Zozo az Exatlon Hungary dobogós bajnoka, és Viczián Viktória a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa is beszáll a versenybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában