Elismerés

2021.03.26. 18:00

Zúgjon a taps szombaton!

A frontvonalban szolgálatot teljesítők iránt fejezik ki hálájukat az előadóművészek.

HE

Forrás: Shutterstock

„Köszönjük nektek, veletek vagyunk”. Ez a címe a kaposvári Csiky Gergely Színház kampányának, melyhez a Miskolci Szimfonikus Zenekar is csatlakozott. Céljuk, hogy országos szinten összefogva fejezzék ki hálájukat a frontvonalban szolgálatot teljesítő honfitársainknak.

– A kaposvári színház felhívásában az áll, hogy a színházi tapsot, amit esténként nélkülöznünk kell, szimbolikusan felajánljuk a koronavírus ellen harcolók tiszteletére. Kérjük követőinket, hogy március 27-én, a színházi világnap alkalmából, az esti előadások kezdetekor, azaz 19 órakor nyissanak ablakot vagy álljanak ki erkélyükre, és tapsolják meg az egészségügyben dolgozókat, orvosokat, ápolókat, mentőket, rendőröket, katonákat, bolti eladókat, önkénteseket és mindazokat, akik napi szinten azért dolgoznak, hogy megszüntessék a járványt és megőrizzék az egészségünket. A felhívást mi is megosztottuk követőinkkel, és reméljük, hogy március 27-én este 7 órakor Miskolcon is szólni fog a taps az ablakokból! – fogalmazott Handa Eszter, a Miskolci Szimfonikus Zenekar kommunikációs menedzsere.

Értünk dolgoznak

Fülöp Péter, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy az elmúlt egy évben a színházak, előadóművészek a háttérben rengeteget tettek azért, hogy üzeneteik és művészetük segítő kezet nyújtson a hétköznapi embereknek. „Most, ha benne vagytok, tegyük meg ezt a kedves gesztust azoknak, akik értünk dolgoznak nap mint nap, legyenek most a hősök a főszereplők, bízva abban, hogy üzeneteink kicsit könnyítenek mindennapjaikon.”

(A borítóképen: Bárki köszönetet mondhat azoknak, akik segítenek a járvány kezelésében)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában