faültetés

2021.03.13. 18:30

Fákat ültettek a Rotary Club Miskolc-Tapolca tagjai

Fotó: Vajda János

Szombat délelőtt a Hejő-patak partján végig futó sétány mellett gyűltek össze, hogy földbe helyezhessenek 16 darab enyves éger facsemetét, majd pedig a szomszédos területen, az épített közösségi helyszín környékén további 50 darab fácskát telepítsenek kisebb ligeteket formázva.

Apáti Páltól, a klub elnökétől megtudtuk, a klub az előző évben ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy aktív szerepet vállal Miskolc zöldítésében, mivel szívügyüknek érzik a természeti értékek megóvását, ezért örömmel vesznek részt közvetlen környezetük élhetőbbé, és használhatóbbá tételét eredményező tevékenységben. – A klubtagokkal elhatároztuk, hogy minden szerdán, amikor az üléseinket is tartjuk, kijövünk és megöntözzük a növényeket. Figyelemmel fogjuk kísérni fejlődéseiket és további hasonló törekvéseket fogunk kezdeményezni az év hátralévő részében is – hangsúlyozta az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában