A vakcina védelem!

2021.03.25. 13:00

A tavalyi évad színésze is jelentkezett oltásra

Lajos András, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze már alig várja a nyitást.

Nagy-Hankó Krisztina

20191009 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Feketeszárú Cseresznye színházi előadás fotóspróba. képen: Czvikker Lilla, Lajos András

Fotó: Bujdos Tibor

Főként a munkája motiválja abban, hogy beoltassa magát a koronavírus ellen. Azért fontos ez számára, mert régóta nem találkozott a közönséggel a pandémia miatt. Egy színésznek pedig a színház nehezen képzelhető el nézők nélkül. Egyébként most is dolgoznak, színdarabokat próbálnak és online előadásokat is tartanak.

Lajos András az Észak megkeresésére így reagált: „Színészként egy éve nem tudom gyakorolni a hivatásomat. Azóta rövidebb időszakokra tudott csak nézőket fogadni a színház. Néhány új bemutatónkat csupán egyszer láthatta a közönség, van, amit még egyszer sem. Töretlenül készülünk újabb előadásokkal is, így számunkra létfontosságú a nyitás. Jelen helyzetben ennek feltétele, hogy a lakosság nagy része megkapja az oltást, és védettséget szerezzen a vírussal szemben. Természetesen igényeltem magam számára a vakcinát még azzal együtt is, hogy tavaly novemberben átestem a fertőzésen és eredményesen kigyógyultam belőle.”

(A borítóképen: Lajos András a Feketeszárú cseresznyében alkotott nagyot)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában