Ajándékozás

2021.01.07. 12:00

Szülőföldjét segítette

Háromszáz ajándékcsomagot állított össze, amelyet tizenegy településen osztott szét.

Fotó: Perkupa önkormányzat

A perkupai születésű Juhász Csaba és családja idén 11 falu lakosait (Jósvafő, Szin, Szinpetri, Perkupa, Komjáti, Bódvalenke, Varbóc, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornabarakony, Becskeháza) ajándékozta meg karácsony ünnepe alkalmából.

A községek polgármesterei több mint 300 ajándékcsomagot vettek át Jósvafőn a Tengerszem Hotelben a dolgozók segítségével, melyeket még az ünnepek előtt eljuttattattak a megajándékozottaknak. Perkupán az egyedül élő idős emberek támogatását javasolta az önkormányzat. Az ajándékcsomagok átadásának alkalmával Juhász Csaba elmondta, hogy a koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt még fontosabb, hogy mindenki lehetőségeihez mérten támogassa a rászorulókat. A segítség nem csak ajándék lehet. A támogatás nem mindig anyagi javakban nyilvánulhat meg, lehet az egy jó szó, egy mosoly vagy önzetlen szívesség.

Az átadás zárásaként Juhász Csaba megköszönte az önkormányzatok közreműködését, és családja nevében is mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánt.

(A borítóképen: Molnár Zoltán, Perkupa polgármestere (balról) vette át az ajándékcsomagot Juhász Csabától és családjától)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában