Nyékládháza

2020.09.14. 13:30

Facsemetenap volt a város csemetéiért

Hagyomány már Nyékládházán, hogy az előző évben született gyermekek számára facsemetéket ültet a város vezetése.

Fotó: Ádám János

Az idén szeptember 12-én, szombaton délelőtt már ötödik alkalommal köszöntötte Tóth Balázs polgármester úr a szülőket és gyermeküket, gyermekeiket.

Betelt a bölcsőde

A dinamikusan fejlődő városban az újszülöttek számának növekedése örvendetes tény, ami mostanra már a bölcsőde építését is indokolttá tette.

A Dargay Attila Gyermekvarázs Bölcsőde az óvoda szomszédságában nyílt meg a múlt évben. A 46 facsemetét a ládházi sportparknál vehették birtokba a gyerekek és szüleik a polgármestertől és dr. Marcinkó Eszter aljegyző asszonytól. A fák adományozásáért, mint eddig minden évben, ezúttal is Laczik Lászlót illeti a köszönet. A példaértékű gesztus célja rokon a városban zajló fejlesztésekével. Azzal, hogy a fiatal családok, a felnövekvő gyermekek is érezzék, hogy itt vannak otthon, és minden okuk megmaradjon arra, hogy a továbbiakban is itt, itthon éljenek. A fák „tulajdonosai” és családjuk évről évre újabb csoportot formálnak, amivel a közösség építésének is újabb lehetősége nyílik. Nyékládháza fejlődésének, gyarapodásának újabb, látványos kifejezése ez.

(A borítóképen: A nyékládházi Nagy család)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában