gyermeknapi rajzpályázat

2020.07.07. 08:30

Panni a közönségdíjas

A tiszabábolnai kislány rajzára szavaztak a legtöbben portálunkon.

Hegyi Erika

Forrás: ÉM

Tolvaj Panni, második osztályos kislány lett az Észak-Magyarország gyermeknapi rajzpályázatának közönségdíjasa 293 szavazattal. Pannit nagyon meglepte, amikor felhívtuk az örömhírrel, de persze boldogan mesélt arról, hogy rajzával tulajdonképpen gyermeknapi kívánságát árulta el nekünk. Ez pedig egy állatkerti kirándulás volt. A nyíregyházi állatkertbe szeretett volna elutazni a családjával, de mivel aznap esett az eső, és a járvány miatt még nem nagyon mozdultak ki otthonról, a kirándulás csak álom maradt. A kislány lerajzolta nekünk, amint családjával, apával, anyával, a nagytesóval és a kishugival, Borikával már az állatkertben sétálgatnak. Panni a lovat simogatja, mellettük egy oroszlánpapa és kölyke mosolyog ki a ketrec rácsai mögül, előttük pedig egy páva bontogatja szépséges farktollait.

A róka a kedvence

– Nagyon szeretem az állatokat, azért rajzoltam erről a pályázatra – mondta a tehetséges kislány. – Kedvencem a róka. Azért, mert egyszer bejött az udvarunkra egy, leült a homokozó mellé, és ott figyelt. De nagyon tetszik a páva is, aminek szép, színes tollai vannak. Máskor is rajzoltam már pályázatra. A tanító nénink küldi be a rajzainkat – sorolta Panni.

Elárulta, az Észak gyermeknapi rajzpályázatán korábban is díjazottak között volt.

Édesanyjától, Lakatos Mariannától pedig megtudtuk: az állatkerti látogatás nem marad el, a nyáron lesz rá alkalom, hogy a nyíregyházi kirándulást bepótolják.

Díjkiosztónkat július 9-én tartjuk.

(A borítóképen: Tolvaj Panni közönségdíjas gyermeknapiélmény-rajza)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában