Gasztroprogram

2020.07.02. 11:30

Diósgyőrbe költözik a legfinomabb nyári program

Új helyszínen várja a GasztroPlacc Extra az ízek szerelmeseit.

Apagyi Beáta

Fotó: Mocsári László

Idén nyáron a Diósgyőri vár lábánál lévő Lovagi tornák tere előtti vásártér ad otthont a kedvelt miskolci gasztroeseménynek, mivel a nagy érdeklődésre való tekintettel az előző helyszín már nem bizonyult elegendőnek a szervezők szerint.

A változtatásoknak köszönhetően még több étterem és borászat mutatkozhat be a nagyközönség figyelmére pályázó ételeivel, italaival. Az esemény július 10. és augusztus 14. között, minden péntek este hat órától 24 óráig, ingyenesen látogatható.

Finom falat, kellemes dallam

Remek lehetőség arra, hogy családtagjaink, barátaink társaságában eltöltsünk egy kellemes nyári estét, kényeztetve az ízlelőbimbókat is. Nem soroljuk fel, de a környék vendéglátásában már bizonyított, országos hírre jutott éttermei, kávézói és pincészetei tesznek majd ki magukért.

A kellemes zenéről a GasztroPlacc Extra rezidens DJ-je, LuiBig gondoskodik. A fülbemászó dallamokat pedig minden pénteken helyi művészek szolgáltatják. A szervezők fényfestéssel teszik felejthetetlenné az eseményt, a gyerekes családok számára játszósarokkal, baba-mama szobával készülnek.

A Diósgyőri vár hosszabbított nyitvatartással, este kilencig várja azokat, akik egy kis mozgásra vágynak a finom falatok után.

(A borítóképen: A Diósgyőri várnál rendezkedhetnek be a környék vendéglátói a nyári estéken)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában