A hónap kisállatai

2020.04.07. 13:30

Érdekelnek az állatos képek? Íme március kedvencei!

Hosszú ideje arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy küldjék el házi kedvenceik képét szerkesztőségünknek, és ezekből válogatjuk az Észak-Magyarország utolsó oldalára a naponta megjelenő kisállatfotókat.

Az itt látható fotóval olvasónk, Liptai Éva szeretne az öccsének, Liptai Zsoltnak kedveskedni. A képen az ő kis kedvencei, Mira és Fidó, a két francia buldog láthatóak. A levélből megtudtuk: a kutyusok testvérek, nagyon játékosak, és imádják a csínytevéseket.

Biztosak voltunk benne, hogy sokan tartanak kutyát, macskát, madarat, vagy más házi kedvencet, és szívesen osztják meg ezeket a képeket olvasóinkkal, de arra nem gondoltunk, hogy ennyire sokan küldenek fotókat. A képek és az ezeket kísérő levelek rengeteg és feltétel nélküli szeretetről árulkodnak, okkal gondolhatjuk: biztosan jó dolguk lehet ilyen gazdik mellett a kedves jószágoknak is.

Íme a márciusi kedvencek, tekintsék meg a galériánkat, és ne feledjék, továbbra is várjuk az olvasói fotókat az alábbi címre: [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában