Esküvő

2020.04.18. 08:30

A szerelemben nincs olyan, hogy lehetetlen

Felsőzsolcán mondta ki a boldogító igent egy ifjú pár, szűk körben, két tanúval, a család jelenléte nélkül.

Nagy-Hankó Krisztina

Még a járvány előtt eltervezett időpont volt a húsvéti hosszú hétvége. Szabó Tamás és felesége eredetileg 40 fős esküvőt és ünnepi vacsorát tervezett Felsőzsolcán, de a körülmények miatt ez nem volt kivitelezhető. Ettől függetlenül nem akarták lefújni az eseményt. A megfelelő óvintézkedéseket és szabályokat betartva ketten, két tanúval megtartottak a menyegzőt. A vacsoráról inkább lemondtak, mint magáról az esküvőről.

Utaztak is érte

Budapesten élnek, a férj ragaszkodott a szülőhelyén, Felsőzsolcán tartandó szertartáshoz. A fővárosi menyasszony pedig szívesen tett eleget szerelme kérésének. Három éve szeretik egymást és most jött el az ideje, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat. A szülők idősek, otthon maradtak, nem szerették volna őket veszélynek kitenni, nélkülük zajlott az esketés. A két tanú azonban családtag. Az eseményre nem vetett árnyékot a járvány miatti veszélyhelyzet, elfogadták, hogy ez most másképpen nem működik. Az eredetileg elképzelt ünnepi vacsora után azt tervezték, hogy a húsvéti hétvégét valamelyik magyarországi wellness-szállodában töltik a barátaikkal. Ez is elmaradt most, így az esküvő után, még aznap este visszautaztak Budapestre – tette hozzá Tamás.

Egyébként hivatalos okiratokkal, engedéllyel utazhattak csak el a fővárosból az esküvőjükre, a Debrecenből érkező tanúnak a polgármester adott igazolást, hogy ne legyen probléma egy esetleges ellenőrzéskor.

(A borítóképen: Szabó Tamás és ifjú felesége| Fotó: Olvasónk küldte)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában