Menjünk világgá!

2020.02.27. 10:00

Az egyetemre költözik idén az utazási kiállítás

Március 7-én és 8-án rendezik meg a XXVII. „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást.

Fotó: Ádám János

A Szerviz Iroda Utazási Központ idén már huszonhetedik alkalommal rendezi meg március 7-én és 8-án Miskolcon az észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi seregszemléjét, a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást.

Együtt két rangos kiállítás

Mint Bárdos István vásárigazgató elmondta, idén a korábban megszokott helyszínről a Miskolci Egyetem főépületébe teszi át a székhelyét a rendezvény, ahol az „egy helyszínen, egy időben két rangos kiállítás” ötlet alapján egy időben rendezik meg a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivált is.

Mint megtudtuk, az utazási kiállítás standjai az egyetemi főbejárat feletti galérián kapnak helyet, ahol 20 standon 50 kiállító ajánlja számtalan utazási ajánlatát, előfoglalási kedvezményét, akciós útjait. Az utazási kiállításra díjmentes lesz a belépés. A díjmentesség érvényes a belépődíjas ásványfesztivál látogatóira is.

Hazai és külföldi díszvendég

Az utazási kiállítás idei két díszvendége Edelény városa és Hainan szigete. Edelény a közelmúltban a csodálatosan felújított kastély kapcsán igazi turistacélpont lett. A Kastélysziget mellett érdemes a város hat templomát, a tájházat és a borsodi földvár maradványait és Császta városrészt is felkeresni. Mindezt a városba látogatók elektromos városnéző kisbusszal is megtehetik.

A vietnami partok közelében lévő Hainan trópusi szigetét a környék Hawaiijaként tartják számon. A tengerparton 4-5 csillagos szállodák sora várja a turistákat. A sziget ma már budapesti indulással egy átszállással könnyedén megközelíthető repülővel.

(A borítóképen: Tömegek látogatják az utazási kiállítást, a fotó a tavalyi rendezvényen készült)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában