Gazdit keresünk

2020.01.18. 15:30

Vidd haza Lufit, Hudinit vagy Csokit!

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Lufi

Fotó: Zoltan Fekete

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000-11 000 forint. Érdeklődni a 46/345 103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.



Lufi

Lufi nyolc hónapos, közepes testalkatú, keverék kan. A Bábonyibércről került be a gyepmesteri telepre. Fiatal korának megfelelően mozgékony, tanulékony kutyus. Sok türelemre van szüksége, ezért olyan gazdinak ajánlott, aki rá tudja szánni az időt és szívesen elviszi rendszeresen sétálni. Más kutyákkal szemben érdeklődő, nem támadó.

Hudini

Hudini ötéves, nagy testű, bull típusú, keverék kan. Masszív külleme sokakat elriaszthat, de viselkedése mást sugall. Szereti felhívni magára a figyelmet, azonnal ismerkedni és kedveskedni akar az embereknek. Egyáltalán nem támadó, remek házőrző és kitűnő társ válhat belőle. Jól körbekerített kertes házba, egyedüli kutyának ajánlott.

Csoki

Csoki kétéves, ivaros, nagyobb testű, labrador retriever szuka. Fajtájából adódóan kitűnően nevelhető, nagyon aktív, energikus társ, ezért rosszul viseli a bezártságot. Az emberekkel még visszafogottan viselkedik, de hívásra szépen visszajön. Fajtársaival szemben nem felhőtlen a viszonya, ezért tapasztalt gazdára lenne szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában