jótékony árverés

2020.01.31. 18:30

Festményét ajánlotta fel

A klub egyik alapítójának műve jótékony célokat szolgál majd.

Pap Gyula

Csáki Tünde mutatja a képet a klub képviselőinek

Fotó: Ádám János

Csáki Tünde miskolci festőművész felajánlotta egyik alkotását a Lady Lions Clubnak, amit csütörtök délután vett át a klub nevében Hényelné Kiss Erika alelnök a miskolci City Hotelben.

Balerina

Az alkotó egyike volt a miskolci Lady Lions Club alapítóinak. Hosszú idő óta figyelemmel kíséri és támogatja humanitárius tevékenységüket, és rendkívül boldog, hogy Balerina című alkotásával segítheti a klub nemes céljainak elérését. A felajánlott képet jótékony céllal árverezi el a klub a lapunk, az Észak-Magyarország által is támogatott BOKIK-Lions bálon február 15-én a Népkerti Vigadóban.

A festőművész jótékony felajánlása egészen egyedi a klub történetében – fejtette ki Hényelné Kiss Erika. – Nagyon sokan és sokféleképpen fejezik ki együttérzésüket a rászorulókkal, járulnak hozzá a Lady Lions Club jótékonysági tevékenységéhez, ám ilyen típusú felajánlás eddig nem érkezett. Biztos vagyok benne, hogy az árverezés után kapott összeg is megfelelő helyre kerül, betölti az adományozó és a klub célját – összegezte az alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában