Multimédia

2020.01.12. 18:00

Az okosszemüvegek legújabb generációja

Az okosszemüvegek használata mások számára alig észrevehető.

Használata rendkívül kényelmes

Forrás: ÉM

A Bosch Sensortec a Las Vegas-i CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon mutatja be az okosszemüvegek számára fejlesztett innovatív Light Drive optikai rendszert. A Bosch Smartglasses Light Drive modul egyetlen forrásból származó, mindent tartalmazó egység, amely MEMS-alapú (mikro-elektromechanikai rendszer) tükrökből, optikai elemekből, érzékelőkből és fedélzeti feldolgozóegységből áll. Az integrált megoldás tiszta vizuális élményt kínál világos képekkel, amelyek még közvetlen napsütésben is jól láthatók.

Egész nap kényelmes

Bosch Sensortec először integrálta az újonnan kifejlesztett Bosch Light Drive technológiát az okosszemüveg rendszerébe. Ez forradalmasítja az egész napos viseletre tervezett okosszemüvegeket, a teljes átlátszóság érzetét nyújtva. Továbbá nagymértékben növeli az eszköz társadalmi elfogadottságát, minthogy használata mások számára alig észrevehető. A technológia felhasználható a hullámvezető rendszerek teljesítményének optimalizálására is. A Bosch Sensortec már fejleszti ehhez az integrált megoldásokat.

Nincs beépített kamera

Nincs látható képernyő vagy beépített kamera, amelyek korábban elrettentették a felhasználókat. A Smartglasses Light Drive kisebb mérete miatt a formatervezők megszabadulhatnak a sok mai okosszemüvegre jellemző előnytelen kialakítástól. Első alkalommal teszi lehetővé ez a rendszer a kisebb, könynyebb és stílusosabb okosszemüveg-formaterveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában