Gazdit keresünk

2019.09.04. 10:30

Vidd haza Mestert, Alfonzot vagy Jasont!

Ezen a héten is bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Mester

Ismét a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4000–11 000 forint. Érdeklődni a 46/345 103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.



Mester

Mester, nagy testű, ötéves, keverék kan. Dús bundájában olyan, mint egy hatalmas sétáló plüssmaci. Nyugodt és szeretetéhes, kissé bátortalan. Pórázon egyre ügyesebb. Más kutyákkal szemben nem domináns. Imádja a vizet, jutalomfalattal motiválható.


Alfonz

Alfonz egyéves németjuhász jellegű kan. Már nyolc hónapja várja szabadulását a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Emberközpontú, figyelmes eb, bújós és még kissé neveletlen, szeret ugrálni, ezért kisgyermek mellé nem ajánlott. Ugyanakkor ügyesen, láb mellett sétál, nem rohan. Fajta jellegéhez hűen domináns más kutyákkal szemben.


Jason

Jason nagy testű, hároméves, keverék kan. Gazdái ott hagyták víz és élelem nélkül egy félméteres láncra verve. Ennek ellenére bizalma megmaradt az emberekben, barátságos. Kutyákkal szemben domináns, egyedüli kedvencnek ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában