Magyarok Világszépe

2019.08.24. 16:00

Borsodi lányé a korona

A miskolci Mikó Fanni nyerte a Magyarok Világszépe elnevezésű szépségversenyt.

Molnár István

Mikó Fanni és Fásy Ádám a verseny után

A napokban rendezték meg Budapesten, az erzsébetvárosi Pesti Magyar Színházban a Magyarok Világszépe elnevezésű szépségversenyt, amelynek a döntőjében 18 hölgy versengett a kitüntető címért, a különböző díjakért, valamint azért, hogy december 21-én Magyarországot képviselje az Indiában, Új-Delhiben sorra kerülő 48. Miss Intercontinental világversenyen. Az eseményen az első helyet és ezzel együtt a koronát a 21 esztendős miskolci Mikó Fanni szerezte meg.

Nyolcvanhét ország

– A döntőre nagyszabású show-műsorral készültünk. A teljes koreográfiát a verseny tulajdonosa, Fásy Ádám rakta össze, és ezt ő maga tanította meg nekünk – mondta lapunknak Mikó Fanni. – A felkészítés Orosházán zajlott, ahol színes programjaink között kiemelt szerepe volt a jótékonykodásnak. Fásy Ádám Magyarország legnagyobb szépségversenyeinek az abszolút atyja, ezért is hatalmas megtiszteltetés, hogy bennem látta meg a lehetőséget a többi zsűritaggal karöltve. Nagyon komolyan veszem minden egyes feladatomat, és mindent megteszek azért, hogy jól szerepeljek az indiai világversenyen, amelyen majd 87 ország képviselője lesz jelen. A felkészülésemet és a további eseményeket az érdeklődők végigkísérhetik a közösségi oldalaimon, mert úgy gondolom, érdekes lehet, hogy milyen út vezet a világszínpadra.

Mikó Fanni első udvarhölgye Vascsák Kitti (szintén Miskolc) lett, míg a második udvarhölgyi cím birtokosává Szuperák Barbarát (Budapest) választották.


A tények

A Magyarok Világszépe versenyt 2016-ban indították el. A világból azon hölgyek jelentkezését várják, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 évesnél. Ennek megfelelően a versenyen részt vehet az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy, aki tudja igazolni, hogy a felmenői között bizonyított a magyar származás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában