Gyereknapi kívánság

2019.07.01. 10:00

Találkozás a jéghercegnővel

A monumentális helyszín lenyűgözte őket, és a várva várt szereplők sem maradtak el.

Pap Gyula

Dorka, Lara és a jéghercegnők

Fotó: Vajda János

Május utolsó vasárnapján, a gyermeknapon szülőként igyekszünk teljesíteni szemünk fénye kívánságát – az ép ész határain belül. Lapunk, az Észak-Magyarország is szeretett volna ajándékozni: elhatároztuk, hogy legalább öt szerencsés gyermeknek teljesítjük egy kívánságát. Az ötből több lett…

Hercegnők fókuszban

Bencze Dorka és Lara, a sajósenyei ikrek négyéves óvodások. Nagyon érdeklődőek, imádják a meséket, úgy az óvodában, mint otthon sokat hallgatnak. A számos kedves szereplő közül most a hercegnők vannak a célkeresztben, gyakorlatilag mindent figyelemmel követnek, ami ebben a témában megjelenik. Gyakran eljátsszák a szerepeket otthon, a megfelelő ruhaviselet és hajkompozíció kíséretében.

Fotó: Vajda János

A kihívás először nagynak tűnt Munkácsi Tünde főszervező számára, de kapóra jött a Miskolci Szimfonikus Zenekar hétvégi programja, a MeseFilmfónia, mely multimédiás koncertvarázslatot ígért az ország legnagyobb mozitermében a miskolci Generali Arénában, ahol ezen az estén a világ legismertebb mese- és fantasy filmjei elevenedtek meg.

Személyes találkozó

A lányok nagyon izgatottak voltak, talán az átlagtól is több időt vett igénybe a megfelelő „hercegnői hajviselet” elkészítése. A monumentális helyszín lenyűgözte őket, és a várva várt szereplők sem maradtak el. Örömmel látták Shreket és szamarát és a Hupikék törpikék szereplőit. A Jégvarázs című rajzfilm két kedvence megjelent a kivetítőn, és a gyerekek legnagyobb örömére élőben is találkozhattak velük. Sőt, szót is válthattak a legkedvesebb szereplőikkel. Lara arról érdeklődött Elzától, hogy tudna-e most hóembert készíteni a kedvéért, de a hercegnő a nagy melegre való tekintettel inkább más időpontot javasolt. Dorka is ámulva figyelte a megelevenedő szereplőket, és további mesesztárok iránt érdeklődött. Sajnos azonban Csipkerózsika más elfoglaltsága miatt ezúttal nem tudott jelen lenni. Talán majd a legközelebbi gyermeknapon…

Addig is irány a nyári üdülés, a tervek szerint a Balatonon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában