egy hokis nyári kalandjai

2019.07.09. 16:00

Quad, szörf, foci

A Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának csatára nyáron minden­evő.

Kolodzey Tamás

A hokis Ritó László, amikor szörfözik

Forrás: Ritó László fotója

Ritó László hosszú évek óta tagja a Macik együttesének, az elmúlt szezonban társaival együtt a szlovákiai Tipsport Ligában szerepelt.

Élvezetes

– A nyár természetesen nem a jégkorongról szól – mondta lapunknak a támadó. – Hőség van, jég sincs, a harminc-negyven fokban mégis le tudom hűteni magam. Például quadozom, évente úgy háromszor űzöm ezt a hobbimat. Rudabányán lakik a nagymamám, akihez kimegyek kocsival, és mivel a városban tartom a járművemet, csak egy ugrás és máris a nyergében vagyok. Árkon és bokron keresztül hajtok a lakatlan részeken, igazán élvezem, hiszen remek szórakozás.

Ritó László legutóbb Hadik András mellett ült egy versenyautóban, a ralit azonban „hanyagolja”:

– A Népkertben, kizárólag a fotó kedvéért foglaltam helyet a magyar bajnok mellett. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy sokan azt gondolták, navigátor leszek…

Ezzel azonban még nem értek véget a kiváló hokis nyári kalandjai.

– Már a szörföt is kipróbáltam a Balatonon – folytatta, majd hozzátette: – Rá tudtam állni a deszkára és egy ideig hajtott a szél, majd borultam, vagy a felvételek kedvéért nagyokat ugrottam. Szóval ajánlom a szörföt, no meg a focit, mert el ne felejtsem, hogy nálam a kispályás műfaj is nyerő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában