Tudta?

2024.04.17. 17:00

Veréb Tomiból szamár lesz

Maga az énekes sem gondolta, hogy egyszer ez megtörténik vele.

Boon.hu

Sajtótájékoztató keretein belül jelentették be a József Attila Színház igazi meglepetését. Érkezik a Shrek, a musical című darab amelyben az egyik főszerepet Veréb Tamás kapta. 

293A7363
Főszerepet kap Veréb Tamás
Fotó: MW

Az egyik legnagyobb színházi durranás kétségkívül a Shrekből készült musical lesz a 2024/25-ös évadban a József Attila Színházban, Budapesten. A mindenki által imádott karakter Szamár szerepében Veréb Tamást láthatjuk majd. „Ott vagyunk már?” - kérdezhetnénk erre.

Sajnos még nem, mert a musical premierje 2025 nyarán várható. A darabot Szente Vajk rendezi,a DreamWorks filmje és William Steig könyve alapján.

Parádés szereposztás

A miskolci híresség mellett számos tehetség felbukkan a darabban. Shreket Ember Márk és Zöld Csaba jeleníti meg, Fiona hercegnőn Tóth Angelika és Horváth Csenge osztoznak, Szamár szerepében Balzsovszky Ákost is láthatjuk. Szerephez jut még Farquaad nagyúr is, akit Fekete Gábor és Fila Balázs játszanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!