Örök emlék marad

2024.03.13. 17:05

Juhász Marci alaposan meglepte egykori énektanárát

Nyugdíj előtti utolsó tanítási napján a zenész lett a meglepetésvendég, adta hírül Juhász Marci Facebook-oldala.

Juhász Marci

Forrás: A zenész Facebook oldala

Juhász Marci örömteli nosztalgiával emlékezett vissza erre az öt évvel ezelőtti posztjára. Marika néni fedezte fel az énekest az általános iskolában most már 25 évvel ezelőtt. Marci kezdetben kétkedett, azonban tanárnője rábeszélte a népdaléneklésre, és együtt mindent megnyertek ebben a kategóriában. Marika néni iránti tiszteletből az utolsó tanítási napján elénekelte neki a legelső népdalcsokrát, ami nyerőnek bizonyult az első versenyeiken.  20 éve volt, amikor általános iskolában felfedezett és elkezdett nekem éneket tanítani a világ legjobb énektanára. Amikor megtudtam, hogy a héten lesz az utolsó tanítási napja nyugdíj előtt, gondoltam meglepem, és tiszteletemet teszem az egész iskola előtt, mert ha valaki, akkor ő megérdemli. Valljuk be, volt nagy elérzékenyülés a részemről és a részéről is!”-mesélt erről az emlékezetes napról Juhász Marci Facebook-oldalán. 

A borsodi énekes 2012-ben, a Csillag születik negyedik szériájában tűnt fel. Az akkor még csak 21 éves fiatalember a népdalfeldolgozásaival lopta be magát a nézők szívébe, de volt olyan élő műsor, amikor a saját szerzeményeit adta elő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!