Buli

2024.01.03. 17:00

Így szilvesztereztek celebjeink - képekkel

Összegyűjtöttük a fotókat, amiket a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből elszármazott énekesek, humoristák, színészek és sportolók tettek ki közöségi oldalukra.

Répássy Olívia

Majka és családja

Majkáról családi kép született. Ezt láhatják borítókpükön. A fiúk még szüleik oldalán, de már nem sokáig, mert elég nagyok ahhoz, hogy hamarosan igényük legyen a különválásra, aminek első jelei, mikor már barátaikkal köszöntik az újévet. 

Pataky Attila és felesége

Pataky Attila összeöltözött feleségével a szilveszteri bulihoz, a poszthoz azt írta: "Fekete-sárga mindhalálig." Előzetesen nyilatkozott nekünk az Edda frontembere, mégpedig azt, hogy most kivételesen baráti körben ünnepel, pedig mindig munkával szokott. 

Hooligans

A Hooligans Győrben tartott fergeteges koncertet. Facebook-oldalukon ezen az egy képen kívül még huszonhárom látható, amin megjelenik a látványos show.

Deniz

Deniz arról számolt be még az év utolsó napja előtt, hogy munkával telik majd a szilveszter: Budapesten és Egerben is.

Jancsó Dóra, Varga Andrea és Szécsi Viktória

Jancsó Dóra, Varga Andrea és Szécsi Viktória énekesek Gatsby-girlök lettek ezen az éjszakán. A fotó tanúsága szerint Mezőkövesden töltötték a szilvesztert. 

Nótár Mary

Nótár Mary különleges ruhával köszönte meg rajongóinak az elmúlt egy évet. Szilveszterkor számos helyen fellépett, például Debrecenben és Egerszalókon is. 

Rubint Réka

Rubint Réka azt írta posztjában: "A 2023-as évet épp úgy kezdtem, mint ahogyan ma zártuk." De azért az este a buliról szólt további posztok tanúsága szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!