Titkok

2023.10.15. 18:00

Élete legnehezebb periódusáról is vallott Majka Hajdú Péternek - videóval!

Beköltözve Hajdú Péterhez eddig soha nem hallott történeteket osztott meg a magánéletéről, szerelméről, karrierjéről és a családjáról az egykori ózdi hős, de példás sikertörténetéről is vallott.

Boon.hu

Fotó: MW

Milliós megtekintés a videómegosztón, telt házas koncerteken és évek óta televíziós műsorok házigazdája, vagy éppen zsűritag - ez Majka elmúlt éveinek lajstroma. Az életét egy valóságshow változtatta meg és vált az ország legsikeresebb előadójává. Az egykori ózdi hősként megismert rapper ma már két gyermekes családapa és férj is egyben. Élete látszólag egy habostorta, de mi van a felszín alatt? Arról beszélt, nyíltan és őszintén.

Kendőzetlenül mesélt édesapja elvesztéséről, aki szívinfarktust kapott, és végig ott volt mellette, de beszélt édesanyjáról is, aki viszont tizenkilenc adag kemoterápiát kapott és hosszasan szenvedett.

Ő maga pedig 13 éve valódi társra talált Majoros Hajnalka személyében, akivel boldog házasságban nevelnek két fiúgyermeket.

A Sztárban Sztár ítésze egy halálközeli élményéről is vallott Hajdú Péternek, évekkel ezelőtt a kimerültségtől pánikrohamok törtek rá, melyből a kiutat a felesége és gyermekei jelentették.

Majka beszélt Curtisről, az egy évtizedig tartó közös munkájukról, mely a csúcsig röpítette őket, de Curtis függőségi problémái miatt szétváltak. A beszélgetés végén a rapper elmondta, hogy lát még arra esélyt, hogy egyszer közös színpadon álljanak újra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!