Házasságot kötöttek

2023.08.03. 21:00

Egy éve újra foglalt Nemcsák Károly szíve

A vármegyékből, Mocsolyástelepről származó színész, Nemcsák Károly tavaly újra nősült, erről írnak a női magazinok és számos internetes oldal.

Boon.hu

Nemcsák Károly

Fotó: MW

A 66 éves színész, rendező, a József Attila Színház igazgatója már egy éve újra házasságban él. 2016 februárjában derült ki, hogy 21 év után véget ért Darvasi Ilonával kötött házassága. A Turay Ida Színház igazgatónője már másfél évvel korábban elköltözött férjétől, és vele tartott két fiuk is. Válásáról így vallott a Szomszédok című egykori teleregény szereplője: 

Én nem akartam válni, egy életre terveztem a házasságomat, nagy sokk volt ez az életemben… 

A Szomszédok egykori Vágási Ferijére nem sokkal később rátalált az új szerelem. Egy évvel ezelőtt szűk családi körben feleségül vette Katikát. Annyira diszkréten kezelték párjával, hogy az is csak nemrég derült ki, a színész egy éve újra házas. Megismerkedésükről ezt mondta: 

A József Attila színház ügyeit intéztem egy bankban, ahol Katika dolgozik. Ennyi év tapasztalatával a hátam mögött azt kell, hogy mondjam, hála istennek, hogy nem szakmabeli, abban volt bőven részem, és nem működött, viszont nagyon szereti a színházat, értő közönség, sokat járunk együtt színházba 

- mondta Nemcsák Károly.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!