celebhír

2021.06.14. 16:30

Megdöbbentő vallomás Vajna Timitől, ezért nem vállalt eddig gyermeket

Instagram bejegyzésében reagált a napokban megjelent cikkekre a modell, melyben a gyermekvállalás kérdését firtatták.

Forrás: Instagram

Fotó: Bukovenszki-Nagy Eszter

Tisztázta, hogy a lapokban megjelent állításokkal ellentétben a barátai nem sürgetik a gyerekvállalással, és jelenleg nem is áll készen az élete egy kisbaba fogadására, mert több lelki problémával és egy betegséggel is küzd.

Elárulta, endometriózisa van, emiatt fogamzásgátlót kell szednie, hogy ne ájuljon el havonta a rettenetes fájdalomtól. Ezért eddig még nem is próbált teherbe esni.

„Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik.

Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet… Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom. Soha nem szülnék érdekből… Nekem sokkal fontosabb a pici lelke, és hogy szerető családba szülessen, valamint nekem is endometriózisom van, és a stessz sajnos egyéb más dolgokat is okozott. Mindennek szépen eljön majd az ideje, ha már így alakult az életem…”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!