Celebfigyelő

2021.01.18. 20:00

Deniz és Orsovai Reni taroltak, Nótár Mary titkolja a partnere nevét

Ezen a héten is hozzuk az aktuális celebhíreket, ne maradj le!

Forrás: Instagram

Megjelent Deniz és Orsovai Reni legújabb száma, ami az SSI címet kapta. A barcikai rapper és az énekesnő ismét hozta a szokásos formáját, amivel mindig megnyerik a rajongóikat. A Youtube-on elfoglalták a 29. helyet.


Vajna Tímea párjával a hólepte Aspenből a napsütéses St. Barth szigetére tette át a székhelyét. Most sem hagyta cserben hódolóit, olyan rafinált miniruhát visel a tengerparton, ami többet mutat, mint amennyit takar.


Végre megérkezett ByeAlex és a Slepp és a Halott Pénz közös száma, ami Alex legutóbbi albumán is szerepelt. A Boldog leszek című számot dolgozták fel közösön. Elsőre is ütősen sikerült, de ez a változat is nagyon felkapott a rajongók körében, mivel a Youtube-on már a 2. helyen van.


Nótár Mary stúdióba vonult, hogy felénekeljen egy duettet, de partnere nevét még gondosan titkolja. Addig is megmutatta, mennyire örül a kiskutyája a hónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!