Koncertajánló

2020.10.02. 17:00

Tele lesz a város szerelemmel

A karantén miatt áprilisban elmaradt koncertet október 9-én, pénteken az Ady Endre Művelődési Házban pótolja Vörös István és zenekara.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Perczel Adrienn

A koncerten megszólalnak az énekes-gitáros-szerző legismertebb dalai, a Prognózistól napjainkig, melyeket több generáció is magáénak érez.

A hazai kultrock első számú képviselőjének több mint négy évtizedes pályafutását huszonnégy hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi. Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom…, Magányos utazó, vagy Minden percért kár, a tinédzserektől az idősebb generációkig mindenki azonnal tudja: Vörös István dalairól van szó.

Idén márciusában egy friss album is megjelent, az Anyu levelei, amely vadonatúj dalokat tartalmaz. Érdekesség, hogy harminckét év után ismét bakeliten, limitált kiadásban jelent meg az anyag, ami természetesen CD-n is hozzáférhető.

Miskolcra még az október 25-ei, budapesti nagykoncertje előtt érkezik Vörös István és csapata, így tekinthető egy bemelegítő koncertnek is.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a a város művelődési intézményeiben, így az Adyban is a szájmaszk viselése kötelező!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!