Koncertajánló

2020.09.15. 20:30

Meglepetésvendéggel lép színpadra a Későn Szóltál

A Későn Szóltál Klubot havi rendszerességgel rendezi meg a zenekar, a szeptemberi alkalom kuriózuma pedig egy meglepetésvendég lesz.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Későn Szóltál zenekar

Fotó: Janos Palinko

Egy nyereményjáték keretében a banda Facebook-oldalán korábban lehetett találgatni, ki lehet az, aki fellép majd a fiúkkal. Hétfőn lehullott a lepel, a vendég, aki színesíti majd a pénteki koncertet Fehér Zoltán, a Tunyó Emlékzenekar énekese lesz.

Fehér Zoltán

– Ő az egyetlen olyan aktív énekes, akinek a hangja nemcsak megszólalásig, hanem megszólalás után is elismerten hasonlít Tunyogi Péterére, sőt, szerintem teljesen olyan mint Tunyóé. Nemcsak a hangja, Zoli lénye is hasonlít az egykori rocklegendára: egy alázatos, kedves, őszinte ember és kiváló énekes. Zenekarával, a Tunyó Emlékzenekarral ápolják Tunyó emlékét, viszik tovább a lángot, neves közreműködőkkel karöltve. Klubunk második részében nagyrészt ő fog a Későn Szóltál zenekar élén állni, a színpadon megidézve Tunyogi Pétert – tette hozzá Veres László, a Későn Szóltál frontembere.

A koncerten a szokásos becsületkassza működik, az elmaradhatatlan barátsággal, jókedvvel, rockkal várják a közönséget szeptember 18-án pénteken este 20 órától a miskolci Vörösmarty Művelődési Házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!