Koncertajánló

2020.09.16. 15:30

Gimpel Tomi visszatér Miskolcra, nem is akárkikkel

Szombaton ismét elhangzanak a Randomban a Szép és gonosz dalok, ezúttal Zselenszky Tamás társaságában és dalaival, a vendég Mester Csaba lesz.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Gimpel Tomi legutóbb július elején látogatott szülővárosába, egy tábortűz melletti osztálykirándulás hangulatú koncertet adott a Randomban, melyről mi is beszámoltunk.

„Van egy 40 dalos szettem, a Szép és csúnya dalok cím pedig azt takarja, hogy az abszurd, kicsit ordenáré, pajzán, vicces és humoros nótáktól kezdve a könyvtárakban előadható, szépirodalmi igényességű szerzeményekig széles a skála.” – mondta akkor portálunknak a zenész-író. Ez alkalommal is ennek szellemében szórakozhatunk, a felhívás pedig továbbra is él: aki szeretne, hozzon hangszert, hogy lehessen közösen örömzenélni. Tominak egyébként ősszel megjelenik második könyve, a Valóság úr megbotlik, ezzel kapcsolatban nemsokára interjú is készül vele.

Fotó: zselenszky.hu

Az estén Tomi zenésztársa az a Zselenszky Tamás lesz, akit az alternatív zene kedvelői jól ismerhetnek. Az énekes, dalszerző, filozófus, költő meghatározó alakja a magyar underground színterének, a stílus kedvelőinek pedig elhozza Miskolcra is az ikonikus Eleven Hold mellett a 'Lensky Mob és egyéb formációinak dalait, egy szál gitáron. Emellett természetesen közösen is játszanak majd a druszák. Vele egyébként ugyancsak olvasható lesz hamarosan egy interjú portálunkon. Filozofikus hangvétel, fehérborhoz és pálinkához – szól az ajánlás. Hozzájuk csatlakozik a kazincbarcikai Mester Csaba, tehát garantált a az olykor magasröptű, nagyot sóhajtó, néha hümmögő, de legtöbbször összekacsintó, kuncogó atmoszféra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!