Koncertbeszámoló

2020.07.19. 18:00

Bitang buli, váratlan vendégekkel

Szombaton a Jockey Jokers feledtette velünk a hosszú, koncertmentes időszak búját-baját.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: BNE

Ezúttal is hamisítatlan rock ’n’ roll buli volt a Collinsban, és bár teltházról sajnos jóindulattal sem számolhatunk be, ennek ellenére a hangulatra igazán nem lehetett panasz. Szinte mindenki a zenekar nevével fémjelzett pólóban érkezett, és egy kis pogótól sem rettentek vissza a legnagyobb rajongók.

Kicsit hangos

A másfél órás koncert kicsit hangos volt, ennek köszönhettük a váratlan vendégeket is: a rendőrség munkatársai jelentek meg még a koncert előtt, majd annak vége felé is, kis híján meghiúsítva a finálét. Szerencsére azonban mindenki rugalmasan állt a dologhoz, hiszen már csak két nóta volt hátra, így minden rendben lezajlott, a közönség jól szórakozott, és a lakók által hallhatott „ricsaj” is hamar véget ért.

– Sikerült egy remek időutazáson is részt vennünk ma este, ugyanis öt éve pont így debütáltunk a Cornerben. Nagyjából 44-en jelentek meg a hatóságoktól a színpad előtt, most pedig ismét tiszteletüket tették, kicsit nosztalgikus érzés volt – mesélte a koncert után Patrik, a zenekar gitárosa. – Egyébként nagyon jó volt végre kiszabadulni abból a burokból, amiben lassan fél éve élünk. Őszintén szólva, egy kicsit nagyobb pörgést vártam az emberektől, nem tudom, hova tűntek, de ahhoz képest ez a maroknyi ember nagyon lelkes és jó közönség volt, köszönjük szépen mindenkinek. Eszméletlen érzés volt újra színpadon állni! Fantasztikus meccs volt, jól éreztük magunkat – tette hozzá viccesen.

A koncert végén Csabit, az énekest is megtalálták a rajongók:

– Odajött hozzám egy nagyon kedves barátom, Gergő, és azt mondta, hogy mióta tart ez a járványidőszak, először volt koncerten, ahogyan amúgy én is. Emellett megjegyezte, hogy kifütty jó volt a buli, de hozzá kell tennem, hogy a közönség is az volt – számolt be az élményeiről Csabi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!