Koncertajánló

2020.03.06. 18:30

„Még egy, még egy tánc…”

A zenei legenda, az Európa Kiadó lép fel szombaton este a Helynekemben.

Szaniszló Bálint

Forrás: ÉM

„Még egy, még egy tánc…” – hangzik az Európa Kiadó Ujjlenyomatok című klasszikusa, amely – reményeink szerint – felcsendül majd szombaton este a Helynekem színpadán, ahol a Menyhárt Jenő gitáros-énekes-igazgató köré épülő együttes lép fel.

Az „itt és most” érzése

A nyolcvanas évek elején alakult Európa Kiadó az idők során úgy tudott újra és újra megújulni, hogy közben sosem lett a mainstream része, egyéni stílusát és működése független szellemiségét, valamint jelenidejűségét fennállása során végig következetesen megőrizte. Bár többgenerációs közönsége kívülről fújja az olyan klasszikusokat, mint a Romolj meg, a Küldj egy jelet vagy a Mocskos idők, az Európa Kiadó különféle korszakai során egyszer sem vált a saját tribute zenekarává – képes volt megőrizni az „itt és most” érzést. Jelenleg Menyhárt Jenő mellett Bujdosó János, Kálmán András, Koroknay András és Gyenge Lajos a zenekar tagjai.

(A borítóképen: Az Európa Kiadó)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!