Koncertajánló

2019.12.05. 19:00

Rockünnep Mikulás-másnapon

Egész estés koncert lesz hatalmas nevekkel december 7-én, szombaton a miskolci Generali Arénában.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Kalapács zenekar

Forrás: Kalapács zenekar

Grandiózus társaság gyűlik össze Mikulás másnapján a sportcsarnokban, hogy a miskolci rockereknek egy hatalmas bulit csapjanak. A Kárpátia, a Lord, a Kalapács és a Cool Head Klan lép fel az egész estét eseményen. És hogy milyen bulira lehet számítani, akinek nem lenne elég a névsor?

– Aki eljön, egy best of Pokolgép show-t hallhat tőlünk. Ráadásul különleges vendégként Rudán Joe is fellép velünk, szóval igazi időutazásban lesz része annak, aki ott lesz – árult el részleteket Weisz László „Kicsi”, a Kalapács zenekar gitárosa – Miskolcon mindig szuper játszani, itt nagyon szeretnek minket. Jó ide visszajárni! – tette hozzá.

A Cool Head Klan 11. albuma jelenik meg idén Tűzben edzett címmel, mely egy igazi hard rock album lett. Persze nem hiányozhatnak a jól megszokott népies elemek sem, amik jellemzik a CHK zenei világát.

– A lemezen helyet kapott egy hagyományőrző, betyár dal is, amit a magunk stílusára feldolgoztunk. Rengeteg vendég is szerepel, és úgy érzem, ez az eddigi a legerősebb albumunk – mesélte nekünk Molics Zsolt, a Cool Head Klan zenekar énekese. – Teljes mértékben elégedettek vagyunk a végeredménnyel, 2020-ban lemezbemutató turnéra is indulunk, a szombati koncerten pedig ízelítőt kaphat belőle a közönség a régi, jól ismert dalaink mellett – invitálta a rajongókat Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!