DVTK vs. Videoton: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel

Akt.:
DVTK vs. Videoton: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel
DVTK vs. Videoton: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel - © Fotó: MVK
Miskolc – A szombat esti Diósgyőr – Videoton mérkőzést követően néhány autóbusz a Bulgárföld megállóhelyről céljáratként indul az Avas kilátóhoz, a Repülőtérre és a Hejő-park felé.

A diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jeggyel vagy bérlettel ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es jelzésű autóbuszokon és az 1-es villamosokon a DVTK – Videoton mérkőzésre és haza június 2-án szombaton 17:00-22:00 óra között.

Az egyes számjelzésű járatok a menetrendben meghirdetettnél gyakrabban közlekednek, a villamosok 5-7, az autóbuszok 10 perces követési idővel.

A mérkőzést követően néhány autóbusz a Bulgárföld megállóhelyről céljáratként indul az Avas kilátóhoz, a Repülőtérre és a Hejő-park felé. Ezeknek a kijelzőjén a célirány lesz látható (Avas kilátó, Repülőtér, Hejő-park). Valamennyi ilyen járat a Petőfi térig az 1-es autóbusz útvonalán közlekedik, és az 1-es megállóiban áll meg. A Petőfi tér után az Avas kilátó irányába a 34-es, a Hejő-park irányába a 14-es, a Repülőtér irányába az 54-es autóbusz útvonalán haladnak tovább és az ott lévő megállókban állnak meg.

Reméljük, a Diósgyőr szurkolói élnek majd a lehetőséggel, így az ilyenkor szokásos közlekedési dugók és parkolási nehézségek elkerülhetők – olvasható az MVK Zrt. közleményében.Hejőcsaba.
BOON.HU


hirdetés