Krimi

2023.08.09. 08:55

Fordulat: mégsem a kutyalánc okozta a tömörkényi kisbaba halálát

Az egyéves gyermek nagymamája nyilatkozott, aki elmondta: nem a kutyalánc okozta csöppnyi unokája halálát.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Halott gyermeket találtak egy tömörkényi ház udvarán július 18-án, a rendőrség gondatlan emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Bár a rendőrség hivatalos közleménye nem tért ki a tragédia körülményeire, sajtóértesülések akkor arról szóltak, hogy nem szándékos emberölés okozhatta az egyéves gyermek halálát, hanem az udvaron lévő kutyalánc.

Később a források olyan információkra hivatkoztak, hogy a tragédia úgy következett be, hogy a gyermek játszami akart a kutyájukkal, de a nyaka köré csavarodott az eb lánca, ami megfojtotta, miközben az édesanya a szobában aludt.

A kisfiú szemközt lakó nagymamája az RTL Híradónak most arról beszélt, hogy a boncolási jegyzőkönyvben „fulladásos halál, kutyaharapás által” szerepel.

– A kutyákat elvitték. A hatósági állatorvos elvitte őket. Ugye, hogy megtörtént a baj, és akkor másnap délután vitték el őket. Még ezt is furcsállom, mert első körben azt mondták, hogy nem volt rajta kutyaharapás, a kisgyereken – mondta az asszony a csatornának.

Csak ennyit tudnak a boncolási jegyzőkönyvből, a rendőrök nem árultak el nekik többet.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában