innovatív oktatás

2020.07.17. 09:41

Digitális tananyag fejlesztésre nyert nagy összegű tendert a 4iG

A 4iG Nyrt. megnyerte az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. Digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása tárgyban kiírt uniós nyílt közbeszerzési eljárást, amelynek nettó összértéke 4 milliárd 239 millió forint – közölte a társaság pénteken.

A feladatok között szerepel digitális tananyagok, taneszközök pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, taneszközfejlesztés, digitális tananyagok, taneszközök beválásának vizsgálata, digitális tananyagok készítése a tanárok projektben kidolgozott digitális tananyagok, taneszközök alkalmazására való felkészítése céljából, a projektben kidolgozott digitális tananyagok, taneszközök alkalmazására való tanári felkészítések megvalósítása – áll a közzétett tájékoztatóban.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint a beszerzés a GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 pályázat forrásaiból valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában