Bulvár-celeb

2023.09.14. 09:00

Szeretne kétmilliárdot nyerni? Ezen a héten jó esélye lehet rá

Egy-egy milliárd forint várja a játékosokat az Ötös- és Hatoslottón.

MW

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Az Ötöslottón másfél, a Hatoslottón pedig két hónapja várja új telitalálatosát a jackpot. Az Ötöslottón a várható főnyeremény összege meghaladta az egymilliárd forintot is, a Hatoslottón pedig már 944 millió forint várja a szerencsevadászokat szombaton és vasárnap - hívja fel a lottózni vágyók figyelmét a Szerencsejáték Zrt. 

2023. július 16-án egy szerencsés játékos 1,161 milliárd forinttal lett gazdagabb a Hatoslottón, míg az Ötöslottón legutóbb július 29-én volt telitalálatos, a nyertese pedig - egyedüliként -  481 millió forintnak örülhetett.

A 6, illetve 8 hét halmozódásnak köszönhetően hétvégén összesen már 2 000 000 000 forintot is meghaladó összeg várja a játékosokat, hiszen az Ötöslottón már meghaladta az egymilliárdot a főnyeremény összege, a Hatoslottón pedig 944 millió forint.

Illusztráció: Shutterstock

Az Ötöslottó története során a legrövidebb halmozódás 1 hét volt, a leghosszabb pedig 39 hét. Ez utóbbira három éve volt példa: közel 10 hónap után 2020 13. játékhetén megszületett az Ötöslottó történetének legnagyobb főnyereménye, egy szerencsés nyertes 6,431 milliárd forinttal lett gazdagabb. 

A nyeremény a szabályok szerint 52 hétig halmozódhat, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a többi nyertes között kell felosztani - ugyanakkor erre a játék 66 éves története során még egyszer sem volt példa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában