Bulvár-celeb

2023.06.23. 09:00

„Remélem, hogy hallja” – megható dalt küldött Szvoboda Bencének gyerekkori barátja

Egy szívszorító Elvis-dallal üzent az elhunyt motokrosszosnak Lantos Gábor.

MW

Szvoboda Bence

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Az előadóművész maga is szenvedélyesen szereti a szágulást, Lantos Gábor gyermekkori jó barátja volt a csehországi versenybalesetben elhunyt Szvoboda Bence motokrosszosnak. 

Mint ismert, Bence egy futamon felborult a járművével, majd többen is áthajtottak rajta. Néhány nappal később, a kórházban halt meg. 

Az énekes az egyik fellépésen kötelességének érezte, hogy megemlékezzen a barátjáról – derül ki a Bors cikkéből.

Ezt a számot egy olyan embernek küldöm, aki sajnos már nincs közöttünk. Pár napja távozott, és remélem, hogy most már jó helyen van, és hallja, és újra mer álmodni

– mondta, majd elkezdte énekelni Elvis Presley If I Can Dream című dalát.

Gábor a közösségi profilján is közzétette a videót. Kifejtette, hogy az érzései kavarognak, és próbálja az elfogadhatatlant elfogadni, hiszen rengeteg közös családi és motoros emlékük van, együtt nőttek fel. Nemcsak kiváló sportoló, hanem szerény, jószívű srác volt – méltatta Bencét, majd meg is szólította:

Hálás vagyok a sorsnak a sok évért, amit együtt motoroztunk, a tanításért, amit édesapádtól kaptam, és hogy láthattalak felnőni és profivá válni. Büszke vagyok rád, mert aki mert az álmaiért élni, az élt igazán! Örökké a szívünkben élsz, bajnok!

A posztra Bence szülei is reagáltak: édesapja egy szívvel, míg édesanyja egy szöveges üzenettel:

Gáborkám, szívből köszönjük!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában