Bulvár-celeb

2021.06.28. 14:46

Botrány! Szegedi Fecsó hónapok óta csalja barátnőjét, többen is leleplezték

Bár egy ideig úgy tűnt, Szegedi Fecsóra a válása után rátalált a szerelem, most kiderült, új kapcsolata sem volt felhőtlen: modell barátnője órák óta az Instagramján tombol, bizonyítékokat vonultat fel arról, hogy Fecsó többször megcsalta.

Forrás: Szegedi Fecsó Instagram

Néhány követőnek feltűnt, hogy eltűntek a közös képek a modell oldaláról, Bea pedig most elárulta, hogy szakítottak, és nagyot csalódott az üzletemberben.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin”

– írta dühösen az oldalán, ahol nagyon sokan írtak neki: volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy barátja nyolc hónapja vele csalja, és akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy „heti rendszerességgel intézett lányokat” Fecsónak.

Bea ezen kívül azt is megmutatta az Instagramon, hogy Fecsó a hűtlensége ellenére továbbra is kitartana mellette: ő ugyanis nem törölte az összes, Beával készített fotóját a közösségi oldaláról, sőt, egy rövid üzenetben azt is tudatta volt kedvesével, hogy hiányzik neki. A modell mérgelődve további bizonyítékokat ígér a félrelépésekről, de bizonyára a bosszú mellett mélyen megérinti a helyzet: nemrég a karjára tetováltatta szerelme nevét, és már közös gyereken is gondolkodtak – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában