Gesztesi még jobban hiányzik majd

2020.12.17. 12:30

Liptai Claudia fél az idei karácsonytól – szomorúság is lesz az ünnepben

Liptai Claudia nagyon szeret ünnepelni és egy ilyen kemény év után még fontosabb számára a karácsony. Mindent megtesz azért, hogy igazán meghitt legyen, de tart is attól, milyen lesz majd Panka számára az első ünnep az apukája nélkül.

Fotó: Szabo Balazs

A Story magazin legfrissebb számában mutatta meg családját Liptai Claudia. A műsorvezető gyerekei, Panka és Marci hatalmasat nőttek. A 14 éves Gesztesi Panka már magasabb, mint az édesanyja.

„Bizony, Panka már kész nő, szinte eltűnök mellette, Törpillának érzem magam.

Marci pedig négyéves múlt, kezd fiúsodni az arca. Most nyílna meg számára a világ, de a járvány miatt ez késik” – mondta a lapnak Liptai Claudia.

Fotó: Instagram

A családnak nagyon nehéz éve volt, Claudia és férje is elkapták a koronavírust, Pataki Ádám kórházba is került, annyira megviselte a betegség. Ráadásul 2020 január 4-én halt meg Panka édesapja, Gesztesi Károly. Egy ilyen nehéz időszak után a műsorvezető mindent megtesz azért, hogy a karácsony igazán meghitt és boldog legyem, főleg a gyerekek számára – olvasható a life.hu oldalán.

„Még most is borzalmas belegondolni, milyen fájdalmat okozott az elvesztése az én kislányomnak és a testvéreinek.

Panka próbálja túltenni magát a tragédián, de szerintem sohasem sikerül majd neki,

noha az életnek folytatódnia kell, mennünk kell előre. Nem csinálhatok mást, igyekszem a kislányom életét minél teljesebbé tenni. De

bevallom, félek attól, milyen lesz az első karácsonya az apukája nélkül

– mondta a műsorvezetőnő, aki hozzátette: míg Pankának a testvérei, addig neki a férje, Pataki Ádám segít feldolgozni Gesztesi elvesztését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában