haon-sportoldal

2013.04.23. 12:28

Száz százalékos a debreceni baseball csapat

A Debrecen Tigers baseball csapata vasárnap idei első hazai mérkőzésén a Hódmezővásárhely Beavers csapatát fogadta a baseball NB2-es bajnokságában.

A Debrecen Tigers baseball csapata vasárnap idei első hazai mérkőzésén a Hódmezővásárhely Beavers csapatát fogadta a baseball NB2-es bajnokságában. A két csapat ezen a napon ráadásul dupla mérkőzést játszott, mivel egyúttal a visszavágó meccset is lejátszották egymás ellen . Az első mérkőzés 22:2 -es eredménnyel zárult a Debrecen Tigers javára, tehát fölényes eredménnyel szerezték meg a győzelmet. A hazai csapat játékosa, Balaskó Ákos két "homerunt"-t is ütött a meccs folyamán. Mivel aznap a csapatok már második mérkőzésüket játszották, így a visszavágó 9 helyett csak 7 körig tartott. A hetedik körben 2:2 -es állásnál még bármelyik csapat győzhetett volna, de Balaskó Ákos precíz és gyors dobásainak, valamint Bánkuti Mihály (edző), -aki 3 év után ismét a Tigers színeiben játszhatott hazai pályán- utolsó kiváló ütésének köszönhetően Hagymási Péter megszerezte a csapat 3. pontját.

Ezzel a Tigers 3:2-es eredménnyel megnyerte a 2. összecsapást is. A vasárnapi mérkőzést követően jelenleg 3 mérkőzésből 3 győzelem a csapat mérlege. A Tigers játékosai a következő hétvégén ismét Debrecenben az Astros csapatát fogadják majd a Hátár úti pályájukon. A mérkőzés április 27-én, szombaton 11 órakor kezdődik és minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!