haon-sportoldal

2013.02.03. 10:11

Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó előtt áll

<span style="font-size: 13px;">Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfőn.

Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfőn.

Elérkeztünk a férfi futsal NB I. 20. fordulójához, ami azt jelenti, már csak három körön át küzdenek a csapatok az alapszakaszban. A Mezei-Vill a második helyről, az Armada pedig az utolsó előtti, 10. pozícióból várja az újabb megmérettetést.

Az MVFC-Berettyóújfalu rangadó elé néz, hisz épp az őt üldöző, jelenlegi bronzérmes Szeged otthonában van jelenése hétfőn 19 órától. A hajdúságiak még a bajnokság őszi idényében szoros meccsen, 3-2-re tudták felülmúlni ellenfelüket. Ám a 33 pontos szegedieket nem csak a reváns lehetősége hathatja, hanem az is, hogy esetleg megléphetnek a mögöttük „loholó” egyaránt 31-31 egységet gyűjtő gödöllői és budaörsi együttes elől.

A DEAC is slágermeccsen érdekelt, csak épp ez alsóházi rangadónak ígérkezik: a 11 pontos debreceniek épp ahhoz a Veszprémhez látogatnak hétfőn 18.30-től, mely csak egyetlen egységgel előzi meg őket. Amennyiben tehát győzne a cívisvárosi alakulat, akkor egy hellyel előrébb léphetne a tabellán. A két gárda találkozott már a 2012/13-as bajnoki kiírásban, akkor a veszprémiek tudtak nyerni 7-5-re.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!