haon-sportoldal

2011.11.18. 15:20

Idén utoljára otthon az NB II-ben

Az utóbbi idők gólínsége után újra „kitömnék” riválisaikat a második vonalat erősítő hajdúságiak.

Az utóbbi idők gólínsége után újra „kitömnék” riválisaikat a második vonalat erősítő hajdúságiak.

Őszi szezonbeli utolsó hazai mérkőzésükre készülnek az NB II-ben szereplő hajdú–bihari csapatok. A kis Loki, valamint a Balmazújváros is vasárnap 13 órától fogadja aktuális ellenfelét.

A DVSC-DEAC az újonc egriekkel csap össze az Oláh Gábor utcai centerpályán – Fórián Zsolt, a debreceni fiatalok mestere elmondta, számukra csakis a három pont itthon tartása lehet a cél. Arany Lászlóéknál az újpestiek második számú gárdája vizitál e hét végén; az újvárosiak vezetője szerint sikerült felrázni a játékosokat, akik olyan eredményt szeretnének ismét elérni, amire büszkék lehetnek.

Koncentrálni a végjátéknál

– Mondhatjuk, hogy ismerjük az egrieket, akik eddig csupán egy ponttal szereztek kevesebbet, mint mi. Két nyert meccsel a hátuk mögött érkeznek hozzánk a Heves megyeiek, mentálisan nyilván rendben vannak, így figyelnünk kell majd rájuk. De sokkal inkább a saját játékunkra kell fektetnünk a hangsúlyt, amennyiben a védekezésünk olyan jól fog működni, ahogy ezidáig, és ehhez még „megérkezik” a végjátéknál szükséges koncentráltság is, nem lehet baj. Az, hogy a centerpályán játszhatunk, nyilván pozitívan befolyásolhatja a találkozót, hiszen a játéktér minősége, és a többi körülmény is adott lesz ahhoz, hogy egy jót futballozzunk. Tóth Lajos még mindig rehabilitáción van, Sigér Dávidnak pedig a combhajlító izmával vannak problémák, de a többiek szerencsére egészségesek, és megfelelően motiváltak, mindenképp győzelmet várunk vasárnap – fogalmazott Fórián Zsolt, a kis Loki vezetőedzője.

Újabb slágermeccs

– Igazi rangadó elé nézünk, alaposan felkészültünk az újpestiekből – Gál Sándor, a honlapszerkesztőnk mindig küld nekem videóanyagot soron következő ellenfeleinkről, akiket így kellőképpen megismerhetünk. Sikerült felrázni a srácokat, igaz, vannak betegséggel és sérüléssel küzdő, illetve eltiltott játékosaink is, de a pályára lépők is mindent meg fognak tenni a siker érdekében, okvetlenül úgy szeretnénk zárni az évet itthon, ahogy elkezdtük. Jó lenne, ha büszkék lehetnénk a produkciónkra, olyan eredmény kiharcolása a célunk, amivel az értünk szurkolóknak is örömet okozhatunk – jelentette ki Arany László, az Újváros trénere, aki csapatával az elmúlt három sikertelen kör ellenére továbbra is a pontvadászat negyedik helyén áll, belátható távolságra, vagyis három pontra a dobogótól.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!