haon-sportoldal

2011.11.18. 15:10

HTE: Maga az edző sem érti, mi a baj

Amennyiben nem javul a HTE játéka, drasztikusabb változtatásokra is kész Papp Ferenc.

Amennyiben nem javul a HTE játéka, drasztikusabb változtatásokra is kész Papp Ferenc.

Az NB III. Tisza–csoportjának tizedik fordulójában ült először a Hajdúböszörmény kispadján Papp Ferenc. A böszörményiek számára jól indult az új vezetőedzővel való szereplés: első ízben a sárospatakiak felett arattak 6–0-s győzelmet, majd a Nagyecsedet verték meg 5–1-re. Aztán jött a Kemecse, és egy 2–0-s vereség, végezetül a szerényebb játékerőt képviselő Tuzsértól kapott ki 2–1-re a Böszörmény. Ezek után következik a Kótajon való vendégszereplés vasárnap 13 órától. Papp Ferencet, a nemrég kinevezett böszörményi trénert kérdeztük, minek köszönhető ez az ingadozó teljesítmény.

A Tuzsér elleni hazai meccsünkön látottak kicsit „megborítottak”. Jelenlegi játékoskeretünknek hoznia kellett volna azt a találkozót, pláne az igen gyenge tuzsériak ellen. Magam sem vagyok tisztában a csapatom tudását illetően – volt két jó derbink, még a kemecsei vereség is belefért, tőlük ki lehet kapni, de a legutóbbi porukciónkat nem értem, káosz uralkodott játékunkban. Edzéseken elképesztően jól dolgoznak a fiúk, de mikor eljön a mérkőzés, nem tudom mi jár a játékosok fejében – mondta a HTE mestere, aki szerint most hét végén minden azon múlik majd, mennyire lesz koncentrált csapata a feltüzelt Kótaj ellen.

– Ha most sem produkálnak labdarúgóink, kész vagyok drasztikusabb változtatásokra – szögezte le Papp Ferenc, aki még hozzátette – jó játékot, és győzelmet várok a Kótaj ellen.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!