haon-sportoldal

2011.11.11. 16:07

Az első és az utolsó ellen az NB II-ben

Más-más szempontból, de mindkét NB II-ben szereplő hajdú-bihari gárdára nehéz ütközet vár szombaton.

Más-más szempontból, de mindkét NB II-ben szereplő hajdú-bihari gárdára nehéz ütközet vár szombaton.

A kis Loki, és a Balmazújváros is szombaton délután fél kettőtől lép pályára, és mindketten idegenben. Az egyezések mellett azonban számottevő különbség, hogy míg a DVSC-DEAC a sereghajtó Vecsés otthonában vendégszerepel, addig az újvárosiknak az éllovas, tavaly még az NB I-es bajnokságot erősítő szolnokiaknál kell helytállniuk. Annyi tehát előzetesen biztosan megállapítható, hogy bár különböző okokból kifolyólag, de erőt próbáló találkozók előtt állnak NB II-eseink.

Három pontért a DVSC-DEAC

– Mindig azok a meccsek számítanak a legnehezebbnek, mikor a sereghajtóval találkozik az ember, ennek ellenére úgy gondolom, számunkra csak a három pont megszerzése lehet az elfogadható. Fontosnak tartom, hogy ne kezeljük le az ellenfelet, azt gondolom, nem olyan rossz csapat a Vecsés, ahogy azt a tabella mutatja, biztos veszélyesek próbálnak majd lenni. Úgy vélem, az előrejátékunknak mindenképp eredményesebbnek kell lennie, mint amilyen a Cegléd ellen volt, a saját akaratunkat kell ráeröltetni a vecsésiekre. A csapatunk rendben van, egyedül Vinicius betegeskedett, az ő játéka még kérdéses, de a többiek hadra foghatók, mindenképp pozitív előjelekkel mehetünk neki ennek az összecsapásnak – bizakodott Fórián Zsolt, a DVSC-DEAC vezetőedzője.

Hiányosan, de elszántan a Balmazújváros

– Nagyon nehéz találkozó előtt állunk, hiszen a listavezető Szolnoknál vizitálunk, több kulcsjátékosunk hiányzik majd, tehát nem a legjobb előjelekkel vágunk neki a csatának, de ilyenkor lehet a legnagyobb meglepetéseket okozni. Biztonságos védekezésből szeretnénk támadásokat vezetni, idegenben természetesen más felfogásban kell játszani, mint hazai környezetben. Riválisunkat eddig csak a kis Lokinak sikerült legyőzni, bízunk benne, folytatódik ez a hajdú-bihari hagyomány. A kezdőcsapat még nem tudom hogy lesz összerakva, a fejemben már alakul a kezdők névsora, de még sok minden változhat a meccs kezdetéig. A hírek szerint legalább száz újvárosi szimpatizáns kísér majd el minket, ami sokat számít idegenben – nyilatkozta Arany László, a Balmazújváros trénere.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!