haon-sportoldal

2011.10.21. 14:51

NB II.: Figyelmesen kell játszaniuk

A kis Loki és a Balmazújváros is hazai környezetben lép pályára a tizedik fordulóban.

A kis Loki és a Balmazújváros is hazai környezetben lép pályára a tizedik fordulóban.

A jó formában lévő, immár hetedik helyen álló kis Loki ezúttal épp a hatodik pozíciót magáénak tudó Kazincbarcikát fogadja – Fórián Zsolt alakulatának fontos lenne, hogy sikerrel abszolválja a vasárnap délután fél háromkor kezdődő KBSC ellen találkozóját, hiszen újabb három bajnoki ponttal ismét előrébb kúszhatnának a debreceniek a tabellán.

A pontvadászat jelenlegi bronzérmse, az idáig hihetetlen teljesítményt nyújtó Balmazújváros a szegedieket fogadja vasárnap 14.30-tól. Arany László alakulatának nagyon észnél kell lennie a hét végén, mivel ahogy a szakvezetőtől megtudtuk, a Szeged az a fajta gárda, amelyre ha nem figyelnek, alaposan meg tudja tréfálni ellenfelét.

Gyors gól kéne a kis Lokinak

– Jó szériában vagyunk, azt gondolom, önbizalom terén nincs gond a fiúknál, ugyanakkor oda kell figyelnünk, hogy ne kezeljük le riválisunkat, hiszen nem véletlen van ott a KBSC, ahol. Az utóbbi hetekben mutatott produkciónk alapján kijelenthető, hogy jó úton járunk, de ez nem azt jelenti, hogy egyszerű meccs vár ránk. Fontos lenne egy korai gólt szerezni, mert akkor biztos a Barcika is kinyílna, és akkor nekünk is könnyebb dolgunk lenne. Várjuk a találkozót, noha kellemetlen ellenfél vár ránk, a védekezésünket alaposan meg kell szerveznünk. Ferenczi Janika az Újpest II. elleni összecsapáson a bokájára kapott rúgást, így az ő játéka még nem biztos, illetve Tóth Lajos még mindig nem készülhet a csapattal, de a többiek hadra foghatóak – nyilatkozta Fórián Zsolt, az NB II. Keleti csoportjában szereplő DVSC-DEAC vezetőedzője.

Balmazújváros: Figyelmesen

– Bár a szegedieknek idegenben kevésbé megy a játék, mint otthon, ez nem azt jelenti, hogy nem kell tartani tőlük, sőt. Szervezett, jó gárdának ismerem ellenfelünket, a szegediek játékügyesek, akiket ha engednénk játszani, biztosan meglepetést tudnának szerezni, de éppen ezt nem szeretnénk. Az biztos, hogy támadni fogunk, bízunk benne, hogy ismét sok helyzetet tudunk majd kialakítani, és reméljük a befejezésekkel sem lesz gond. Amennyire tudom, ismét sok drukker jelenlétére számíthatunk, még a rossz idő ellenére is, aminek nagyon örülünk, hiszen nagy segítség ez a csapatnak. Játékosaim jórészt bevetésre készek, Belényesi Miklós ugybár kivétel, hiszen ő hosszabb időre esett ki, illetve ezúttal Szalma Pál játékára sem számíthatunk – tudta meg a Napló Arany Lászlótól, az NB II-es újonc Balmazújváros mesterétől.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!