haon-sportoldal

2011.09.02. 15:22

NB II.: Bizakodva indulnak neki

A tavaly fej fej mellett haladó Békéscsaba és Vecsés kerül terítékre NB II-eseink számára.

A tavaly fej fej mellett haladó Békéscsaba és Vecsés kerül terítékre NB II-eseink számára.

A három pont reményében száll harcba a harmadik forduló alkalmával mind a kis Loki, mind pedig a Balmazújváros.

A DVSC-DEAC kiegyenlítené mérlegét, hiszen már csak a győzelem hiányzik eddigi repertoárjából – Fórián Zsolt alakulata szombaton 19 órától a Békéscsaba elleni meccsen szerezné meg első három pontját. A Balmazújváros két diadala után, önbizalommal telve indul neki harmadik találkozójának, az „Arany–csapat” vasárnap fél öttől fogadja a Vecsést.

Kiemelt meccs

– Nehéz derbit várunk, a Békéscsaba ellen mindig ki-ki meccset játszunk, ettől függetlenül szeretnénk elhozni a győzelmi egységeket. Már két fordulón túl vagyunk, de azokkal nem foglalkozunk, csak a jövőbe tekintünk – jó időben, jó hangulatban, villanyfényes mérkőzésen találkozunk a csabaiakkal, ami doppingolja a srácokat. A nyáron felkészülési meccsen már megmérkőztünk velük, akkor 0–0-t hozott az összecsapás, de az természetesen más volt, mint egy bajnoki ütközet. Valamennyire ismerjük riválisunkat, vannak idősebb, rutinos játékosok, vannak fiatalok és olyanok is, akik eldönthetik a három pont sorsát, de mi nem akarunk foglalkozni velük, bízom benne, hogy a mi akaratunk érvényesül, és inkább ők figyelnek majd ránk. Szilágyi eltiltását tölti, Szécsi Márk és Tóth Lajos sérültek, de Al-Mohamed Ádám már csatlakozhat, illetve lesz vagy három-négy „lejátszónk”, pozitívan indulunk neki ennek a kiemelt meccsnek – ecsetelte várakozásait Fórián Zsolt, a DVSC-DEAC vezetőedzője.

A harmadikért

– Bizakodva várjuk a vasárnapi derbit a Vecsés ellen, ahogy mindig, most is csak azt mondhatom, hogy győzelemre játszunk majd. Láttam aktuális ellenfelünket még az első fordulóban, az alapján úgy gondolom, hogy igazi játszó csapattal állunk szemben, nekünk az lesz a feladatunk, hogy mindenképpen megakadályozzuk őket abban, hogy azt nyújtsák, amire képesek. Egyedül a múlt héten kiállított Németh Ádám játékára nem számíthatok, de a többiek rendelkezésre állnak. Úgy tudjuk, sokan jönnek ki majd szurkolni nekünk, reméljük, örömet okozhatunk drukkereinknek, és harmadjára is diadalmaskodhatunk – tudta meg a Napló Arany Lászlótól, a Balmazújváros vezetőedzőjétől. Az Újváros egyébként két forduló után hat ponttal a negyedik helyen áll a tabellán, és csak gólkülönbsége miatt szorul le a dobogós pozíciókról.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!