haon-sportoldal

2011.09.20. 16:56

Letaglózta a Bikákat az Armada

Gödöllőn tudott diadalmaskodni a debreceni együttes.

Gödöllőn tudott diadalmaskodni a debreceni együttes.

Két nyeretlen csapat összecsapására került sor hétfő este Gödöllőn a futsal NB I. harmadik fordulójában. Az előre megjósolt nagy taktikai harc helyett a Gödöllői Bikák rárontottak a DEAC Armadára, ennek következtében nagy iramú és látványos küzdelmet láthatott a kilátogató 300 néző a mérkőzés első percétől kezdve. A bátor támadójáték ellenére egy kontra végén szerezték meg a vezetést a hazaiak Vidák révén. Mielőtt megnyugodhatott volna a hazai publikum, két perc alatt az újra válogatott kerettag, Angyalos két klasszis megmozdulását követően fordított a debreceni legénység.

Gólokkal fizettek

A gyors gólok megfogták a hazaiakat, akik masszív mezőnyfölénybe kerültek ugyan, ám próbálkozásaikban nem volt meg az átütőerő. Az Armada biztos védekezésből vezetett veszélyes kontratámadásokat, melyek befejezésénél azonban rendre hiányzott a megfelelő koncentráció. A nagy iramú, de átlagos színvonalú első félidőt egygólos előnnyel zárta a DEAC Armada.

A második félidő alaphangját jól megadta az első perc gólváltása: Berkes egyenlített, majd a következő támadásból, lélektanilag fontos pillanatban, Szentjobbi szerezte vissza a vezetést a vendégeknek. A Gödöllői Bikák ezt követően egészpályás letámadással, totális támadófutsal bemutatásával próbálkoztak, melyet az Armada három ellentámadásból vezetett góllal „honorált". A gólesőt (12 perc alatt 6gól) Vidák zárta le a 32. percben egy szép lövéssel. A mérkőzés hátralévő perceiben a vendégkapus Vlad mutatta be teljes repertoárját, melynek szenvedő alanyai a gödöllői játékosok voltak. Az utolsó ötpercben vészkapus játékkal kívánt faragni a hazai csapat háromgólos hátrányából, azonban ekkor már eredményesen húzta le a rolót a kapu előtt a vendégcsapat.

HBN

A TÉNYEK

Gödöllői Bikák–DEAC Armada Futsal Club 3–6 (1–2)

Gödöllő, 300 néző

Gödöllői Bikák: Lakos - Vidák, Ughy, Jenei, Baranyai. (Hegedűs - Simonyi, Biczi, Berkes, Schrancz, Szente, Frank).

DEAC Armada: Ghete - Tomescu, Szécsi, Fekete, Szentjobbi. (Szalánczi - Angyalos, Kiss, Sánta, Siska, Berecz, Batári).

Góllövők: Vidák (6. p., 32.), Berkes (22.), illetve Angyalos (7., 8.), Szentjobbi (22.), Berecz (26.), Fekete (27.), Szécsi (29.).

Sárga lap: Ughy (24.), illetve Berecz (14.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!