haon-sportoldal

2011.09.23. 16:43

Első idegenbeli győzelmére készül a Keresztes

Az újonc Biharkeresztes lassan kezdi megszokni a megyei első osztály színvonalát.

Az újonc Biharkeresztes lassan kezdi megszokni a megyei első osztály színvonalát.

A megye I. újonc csapata, a Biharkeresztes eddigi öt meccsén öt pontot szerzett, de Furka Tibor alakulata most arra készül, hogy egy Nagyhegyes elleni, idegenbeli győzelemmel újabb három egységgel fejeli meg az eddig gyűjtött bajnoki pontokat.

– Más csapatok otthonában ezidáig nem nagyon ment a játék, szeretnénk már végre győzni idegenben is. A Nagyhegyes ellen nem számítok vereségre, nyerni megyünk vendéglátóinkhoz. A többmeccses eltiltást kapó Molnár Jenő múlt héten végre visszatérhetett a csapatba, meg is szereztük első győzelmünket, reméljük, a folytatás is jó lesz. Fiatal gárda vagyunk, fegyelmezettebbnek kell lennünk, pláne mivel már a megye I-ben szerepelünk. Úgy gondolom, egy kis szerencsével már több pontunk is lehetne, de természetesen idő kell, hogy megszokjuk ezt a környezetet, illetve hogy megismerjük az itt küzdő együtteseket – mondta lapunknak Furka Tibor, a megye I-es bajnokság jelenlegi 13. csapatának, a Biharkeresztesnek a trénere, aki fiaival vasárnap délután három órától küzd meg a Nagyhegyessel.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!