haon-sportoldal

2011.09.14. 16:41

Együttműködés a kosárlabda jövőjéért

A cívisvárosi utánpótlás biztosítása érdekében fogott össze a Factum és a Debreceni SC-SI.

A cívisvárosi utánpótlás biztosítása érdekében fogott össze a Factum és a Debreceni SC-SI.

Együttműködést kötött a Factum Sport Debrecen kosárlabdaklub és a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola, melynek értelmében minden debreceni kosarazni vágyó és tehetséget mutató fiú előtt megnyílik az út az élvonalbeli csapat felé – a helyi sportiskola és a Factum a közös célért, amely a debreceni utánpótlás fejlesztése és a nagycsapat utánpótlásának folyamatos biztosítása, együttes erővel dolgozik tovább. A szerződés szerint a sportiskola vállalja a férfi kosárlabda-szakosztály Ul8 alatti (kadett U16, serdülő U14, gyermek Ul2, kenguru Ull) csapatainak versenyeztetését, illetve képzését. A Factum ugyanakkor az Ul8-as, U23-as korosztályban, illetve természetesen a felnőtteknél versenyeztet. Az úgynevezett közös csapat (U16, kadett) neve a bajnokságban DSC-SI-Factum lesz, a többi saját néven (vagy DSC-SI vagy Factum Sport Debrecen) fut majd.


A Factum Sport Debrecen kosárlabda klub (Factum) és a Debreceni Sportcentrum Sportiskola (Sportiskola) között együttműködés jött létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!