haon-sportoldal

2011.09.13. 19:10

DVSC-Fórum: Gyorsan javíthatnak a lányok

A DVSC-Fórum a BL-selejtező előtt a Dunaújvárost fogadja szerdán délután a Hódosban.

A DVSC-Fórum a BL-selejtező előtt a Dunaújvárost fogadja szerdán délután a Hódosban.

Nagy a csalódottság a Loki háza táján a Váctól hazai pályán elszenvedett négygólos vereség után, ezt nem titkolja a gárda csapatkapitánya, Triffa Ágnes sem.

– Nem a vereség fájó, hanem ahogy kikaptunk. Nem jól kezdtük a meccset, s utána nagyon idegesen, önbizalom nélkül kézilabdáztunk. Szét volt esve a védekezésünk, támadásban bizonytalanok voltunk, olyan hibákat vétettünk, amiket ilyen szinten nem lehet megengedni. A meccs sok mindent megmutatott, például azt, hogy még nincs meghatározó emberünk, aki nehéz helyzetekben a hátán vinné a csapatot, s ennek az alakulatnak még össze kell érnie – beszélt nyíltan az érzéseiről Triffa Ágnes, majd hozzátette: „Remélem, mindenki elgondolkozott a Vác elleni produkcióján, s levonta a következtetéseket. Ettől sokkal, de sokkal többet kell nyújtania valamennyiőnknek!”

A válogatott kapus sietett leszögezni egy tényt: „A jelenlegi csapatunkat nem lehet a tavalyi Lokihoz hasonlítani! Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy amíg az elmúlt idényben volt 10-12 szinte azonos képességű játékosunk, addig a mostani játékosállományunk gyengébb, s taktikai téren is nagyon sok elmaradásunk van” – vélekedett az újonnan megválasztott csapatkapitány.

A DVSC-Fórum a hét végén Lengyelországban Bajnokok Ligája-selejtezőn lép pályára, éppen ezért a Dunaújváros elleni bajnoki meccset már szerdán 18 órától lejátsszák a hajdúságiak. A vendégek eddig pont nélkül állnak a pontvadászatban, előbb a Siófoktól kaptak ki 33–30-ra idegenben, majd a legutóbbi fordulóban, némi meglepetésre a Szekszárd nyert 32–31-ra Dunaújvárosban.

– Ki kell másznunk abból a gödörből, amibe beleestünk pénteken. Úgy gondolom, csak jobb jöhet a folytatásban, s ezt a Dunaújváros ellen már bizonyíthatjuk is szerdán délután – fogalmazott Triffa Ágnes.

HBN-BN

ÉLŐBEN A HAONON

A szerdán 18 órakor kezdődő DVSC-Fórum–Dunaújváros bajnoki meccset a Hajdú Online élőben közvetíti.

A pénteki hazai pályán elszenvedett vereség után gyorsan lehetősége nyílik a DVSC-Fórumnak a javításra: szerdán 18 órától a Loki a Dunaújváros csapatát fogadja a Hódosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!